Spa-behandling for Larissa

I dag fikk Larissa seg en spa-behandling hos Aquadog som hun nøt til fulle.

Larissa sto oppå viberasjonsgulvet, og med en gang det startet, skvatt hun av, men våget seg innpå igjen med ros og oppmuntring. Vibrasjonsgulv skal være bra for muskeatur og blodomløpet. Deretter tok vi turen inn til svømmebassenget. Larissa fikk på seg en svømmevest og litt nølende var hun også her, men det tok ikke mange minuttene før hun storkoste seg. Hun svømte frem og tilbake. Når hun fikk vann i ørene ristet hun seg, og to ganger var hun litt uforsiktig og svelget vann. Det hørtes ut som en kennelhoste.

Se video av at Larissa trener ved å svømme (15,3 MB)

Og etter en dusj, var det tid for massasje. Massøren kunne fortelle at Larissa var noe stiv i muskelaturen på venstre side. Hun kjente også noen klumper i skulderpartiet som jeg tror hun kalte for muskelknuter (?). Uansett, Larissa hadde en fin dag på Aquadog.