Larissa var flink

I går og på onsdag gikk Larissa og jeg på butikken. Hun var flink og fant stolper og andre kjennemerker. Inne fant vi også frem og jeg fikk hjelp til å finne varene. Det går fortest om jeg leverer en handlelapp fremfor om jeg skulle bli med i butikken. De som jobber der er godt kjent og vet hvor varene ligger, og da går det fort unna når de får en handlelapp i hendene. På vei hjem igjen, både i går og på onsdag, klarte jeg å vasse meg igjennom de to største vannpyttene som var å finne på parkeringsplassen til butikken.

I dag tidlig når jeg luftet Larissa, kom det to mennesker gående forbi. Hun laget en liten lyd mot den ene som kom, men d kalte jeg henne til meg. Hun satt fint og fikk masse ros og klapp. Det samme gjorde vi med den andre som kom gående. Noen ganger kan hun ha en tendens til å ville bort til de, og da hopper hun gjerne opp på de. Det er en uvane, men jeg tror hun bare hopper på de personene som gir Larissa blikkontakt.