Å klø seg

Det regner i dag. Jeg hadde kommet inn etter å ha hatt morgenluftingen. Jeg tørket Larissa med et håndkle, men det er bare så vidt hun klarer å stå. Hun har så kraftig klørefleks bare jeg stryker over ryggen. Ofte, når vi koser, legger hun se på ryggen på matten vi har i gangen, og får klørefleks i begge bakbeina når hun får til å klø seg selv på ryggen på denne måten. Når jeg gir henne motstand i bakbeina, klarer hun bedre å vrikke seg frem og tilbake og få klø seg godt på ryggen sin. Det virker som hun synes det er svært godt og kunne gjerne holdt på i evigheter. Jeg har vondt av henne. Det kan ikke være godt å klø seg sånn, men jeg kan ikke gi henne kortison som fast medisin heller. Det er det siste jeg vil. Veterinæren i Vest-Telemark sier at man har en høyere terskel over hva som er normal kløe hos en hund som har allergi, men hvor går denne grensen? Jeg vet ikke.