Ut å gå!

Jeg har det siste halvannet året hatt en del operasjoner i høyre bein pga. infeksjon, inkl. to hudtransplantasjoner. På lengre strekninger, dvs. mer enn 400 meter, har jeg fått smerter i beinet. I dag gikk jeg til Lagunen og hjem igjen. På vei til Lagunen, hvor det er en del nedoverbakker, holdt jeg på å få krampe i leggen, men bare nesten. Etter å ha sittet ned i en halv time og spist lunsj på Egon, var jeg klar til å gå igjen. Vi var innom helsekosten for å kjøpe knuste linfrø og innom Coop, før vi vendte nesen hjemover. Der er det en ganske jevn stigning, men alt i alt synes jeg det gikk bra selv om jeg ble litt anpusten.

Jeg ser jeg trenger trening på å gå mer, og jeg har i dag sendt assistenten min en SMS der jeg spør om hun kan ta med seg sine to hunder som vi kan gå tur med hver mandag og torsdag – uansett vær. Her jeg bor, er det gangavstand til skogsterreng.