Tur – og når det ringer på døren

Nå har jeg og min kjære gått en times lang tur med Flex i det fine solskinnet. Jeg tror han hadde godt av å få ut litt energi. Når vi fikk besøk av min kjæres mor og lillesøster, ble Flex litt vel vilter når han først fikk lov til å hilse. I går løp han frem og tilbake mellom mor og søster og ble veldig oppkavet – derfor tenkte vi at han hadde mye energi. På turen i dag tok han seg ikke skikkelig ut, men han løp og koste seg. Badet. Han kommer bort til meg, og noen ganger får han godbit og andre ganger snakker jeg bare rosende til ham. Jeg kalte ham inn ved to anledninger, og som vanlig kom han i full fart. Flinke gutten min…

Når det ringer på døren, ber jeg ham om å gå på plass i sengen sin og bli der til jeg sier «vær så god» når han får lov til å hilse. Nå har han begynt å gå i sengen sin bare han hører at det ringer på døren. Han sitter og følger med. Når det er nye mennesker som ringer på, blir han litt for nysgjerrig og hopper ut av sengen, men går tilbake med en gang jeg sier «på plass».