Trim for kropp og hode

I dag fikk Flex løpe løs i skogen. Vi møtte 4-5 andre hunder.Assistenten min fortalte at Flex gjorde dempende signaler til andre hunder, også hannhunder, med å slikke seg selv og til de andre hundene i munnvikene. Det var én hund som ble redd Flex og sa fra, og Flex tok hintet med en gang. Når han møter andre hunder, begynner han å løpe tulling rundt omkring med rompa nesten ned i bakken. Når vi kom hjem, hadde min svarte labrador blitt brun og det bar inn i dusjen med ham.

Litt senere i dag, gikk vi ca. 1 km til treningssenteret. Det var første gang vi gikk den alene. Vi surret litt for å finne parkeringsplassen vi skulle krysse. Vet egentlig ikke hvor jeg gjorde feil, men treneren min så meg og ropte på oss. Vi var visst i nærheten og ikke så langt unna som jeg fryktet. Veien hjem gikk upåklagelig. Det bråket mye av anleggsarbeid, men Flex bryr seg ikke om det.