Flex på handletur

I dag skulle Flex og jeg møte min kjære når han kom hjem fra arbeid med bybanen. Det gikk fint. På en gangstrekning, som midlertidig også er for biler, kom det en bil bak oss. Jeg gikk til siden og fikk Flex til å ikke stå på tvers og bilen kjørte forbi. Litt ned mot bybanen stoppet Flex opp fremfor en anleggsmaskin. Jeg ble stående, for jeg trodde veien var sperret, men da ingen kom bort til oss, sa jeg «foran» til Flex og han svingte, helt riktig, til venstre. Hann hadde jo stoppet for kanten og ventet på ny beskjed – det var jeg som ikke var helt med… Vi krysset bybanesporet, og noen minutter senere kom min kjære. Nå finner Flex frem til heisen. Han er glad i å søke opp heiser 🙂 Det merker jeg på kurssenteret også… Og ut og langs bussperrongen som er et strekke på ca. 40 m. rett frem før vi svinger mot venstre. Han går konsekvent ikke på ledelinjene. De er av metall, så kanskje derfor…

På Lagunen fikk vi i oss litt mat, jeg fikk kjøpt de siste julegavene, jeg kjøpte meg et nett/veske til å ha på jobb med plass til vannflaske, strikketøy, papirer, noteringsapparat osv.

Min kjære fulgte meg til bussplasstrekningen og forlot oss der fordi han hadde et annet ærende. Flex og jeg gikk langs bussene, og brått snudde han til venstre og ville inn i en buss. Jeg ba ham ta opp igjen retning med et lite smil. Han fant frem til heisene. Når vi gikk ut av heisen, visste jeg ikke helt hvor vi skulle, men stolte på Flex og fulgte ham. Vi gikk ut av heishuset, og Flex ledet meg til et hjørne med en søppelbøtte 🙂 Vi endret retning, en bybane rullet forbi og jeg var orientert om hvor vi befant oss. Krysset bybanesporet og bega oss på veien hjem igjen. Et sted stoppet en bil og slapp av noen barn. Jeg og Flex ble stående, men til slutt sa jeg «finn vei» og Flex gikk rundt bilen. Flink. Hadde jeg fått jobbet oss frem til stolpen ved overgangsfeltet selv, hadde vi funnet stolpen, men en hjelpsom mann kom og ville hjelpe osss fordi det sikkert ikke så ut som om vi var på riktig vei. Over veien kom vi og ved lufteplassen stoppet Flex. Han fikk luftet seg.