På møte i ISE

I dag gikk jeg, min kjære og en god venn av meg til bybanen. Vi skulle på et møte i Interessegruppe for Synshemmede EDB-brukere. Jeg luftet Flex mens min kjære og vennen gikk videre. Jeg selet på Flex og vi tok de joggende igjen like ved den bratte batkken med svingen til venstre og første innkjørsel. Flex og jeg gikk i forveien og ventet på de. Flexen gikk litt raskere. Vi rakk bussen akkurat og Flex la seg fint til rette. Jeg støttet han litt med mine føtter. Det gikk fint å følge etter de i sentrum

På møtet var det to andre hunder. Junior (4 år) var utrolig veldressert, og matmor sa at de hadde jobbet mye sammen. Det var tydelig. Junior lå på teppet sitt noen meter i fra matmor, og om han reiste seg, gikkk han alltid tilbake når hun ba ham om det. Flex kjente igjen Gordy (3 år), og han er virkelig sterk. Det skiller nøyaktig 20 kg mellom Flex og meg. og før jeg fikk Flex under kontroll, klarte han å bevege hele stolen med meg sittende på. Han roet seg straks når jeg fikk ham under kontroll. Han var flink og tålmodig og lå anonymt under bordet i 8 timer, selvsagt med en tissepause.

Jeg skal på en førerhundsamling 2.-5. mars, og det Flex og jeg trenger å trene på, er å ikke bry seg om andre hunder. Da er jo en slik samling et unikt sted å trene dét på.