Flex i regnet!

I dag skulle Flex og jeg møte min kjære ved bybanen på Lagunen. Jeg tok på meg regnjakke og Flex fikk på seg dekkenet sitt. Det regnet kontinuerlig. Vi spiste middag og deretter gikk vi innom dyrebutikken for å kjøpe godbiter. Jeg hadde på meg en ny regnjakke hvor jeg ikke hadde godbiter… Jeg så også på et regndekken, men jeg konkluderte med at det jeg har fra før er bedre. På den som sto utstilt, var det fleece innvendig, og jeg ser for meg at den kommer til å bli full av hundehår.

Jeg kledde meg om og gikk videre til treningssenteret. Heldigvis hadde jeg med et lite håndklede, slik at jeg fikk tørke labber og bein. Jeg har også en heldekkende regndress som også har bein, men upraktisk om hunden må gjøre sitt fornødne. Jeg fikk tørket ham og la ut teppet slik at han kunne legge seg. Når jeg hadde funnet alle tingene mine og fått på Flex dekkenet igjen når treningstimen var over, klarte vi å gå litt feil, men jeg gikk tilbake til døren og forsøkte på nytt og vi kom riktig. Turen hjem gikk strålende. Luftet han og gikk hjem. Tørket Flex og deretter gikk jeg i dusjen.

Når jeg skulle ta kveldsluftningen, gikk han først inn på kjøkkenet når jeg ba ham komme. Når han endelig kom, koblet jeg ham på flexilinen, men nei, han sto på fire stødige føtter og nektet å gå ut. Etter at jeg hadde lagt meg, forsøkte min kjære, men Flex’ ører var lukket for «skal vi lufte». Han lå stille i sengen sin. Jeg tenkte at jeg kom til å bli vekket, men det gjorde jeg faktisk ikke… Rar hund.