Noen hundeeiere…

Jeg og Flex gikk til butikken. Nå begynner han å kunne veien til kassen selv. Jeg fikk hjelp av en ung jente, og langt borte i butikken hører jeg hun si: «Pleier hun å handle her?». Følte meg ganske dum, men jeg fikk det jeg skulle ha, og vi gikk ut. Flex gikk mellom to biler. «Jeg tror det er lettere for deg å gå veien til høyre. Flex ville ta snarveien. «Ja, men jeg tror han ser en hund» sa jeg. «Ja, jeg har en liten hund med meg». Han kom ned fra stien, og dette så Flex og ville bort til den andre hunden. «Jeg tror det er best du går videre» sa jeg kanskje noe uhøflig, men jeg synes det hele var lite «hundepsykologisk» tenkt av ham, selv om han mente det godt og ville hjelpe meg. Bare han gikk forbi oss med hunden ble Flex fokusert igjen og vi fant vår vanlige vei, som ikke er stien…