Mobilitet ute og inne

I dag var min kjære og jeg opp til det lille kjøpesenteret. Det var der jeg krysset feil, en mann stoppet bilen sin midt i gaten for å hjelpe meg osv. Ganske pinlig. I dag hjalp min kjære meg med å søke opp en stolpe, slik at når Flex søker opp stolpen, skal jeg krysse 90 gr. til høyre. Jeg forstår ikke at førerhundinstruktøren som hjalp meg med den veien ikke så den muligheten med stolpen. Måten min kjære og jeg øvet inn dette med flex, var at jeg snek til min kjære en godbit som stilte seg opp med stolpen. Når Flex og jeg nærmet oss, sa jeg «søk stolpe» og Flex gikk mot stolpen/min kjære og min kjære ga Flex godbiten inntil stolpen, for å markere stolpen. De tre neste gangene søkte Flex opp stolpen selv og hver gang fikk han en godbit. Hva gjør ikke en labrador for en godbit? 🙂 min kjære hjalp meg også med å finne heis, frisør og å finne veien ut av senteret.