Krydderkake med ostekremglasur

I dag hadde jeg baket krydderkake med ostekremglasur. Jeg hadde satt den helt inn på komfyrtoppen for at Flex ikke skulle få tak i den. Jeg og assistenten min gikk på Coop og jeg lot Flex være igjen hjemme. Ikke gikk vi og vi skulle kun inn og ut. Da tror jeg hunden har det like greit hjemme, når det bare er snakk om 20-30 min. Når jeg og assistenten kom inn på kjøkkenet, sier hun spontant: «Det, det er noe galt med kaken». Det viste seg at «firfotingen» hadde oppet opp på to og gjort sitt beste i å spise og slikke i seg det han klarte av kaken. Det så ut som om han særlig likte glasuren. Assistenten min skar av kaken (ca. halvparten) der han ikke hadde kommet til. Men, omtross alt, godt det ikke var sjokoladekake! Kaken ble god, så god at min kjære også likte den, han som ikke likte krydderkake…