Sement…

Det er noen arbeidsfolk som jobber med å bygge opp en mur utenfor her. De hadde en sementblander gående. Jeg visste det var mye i veien og gruet meg litt for å gå ut. Flex gikk forsiktig og ledet meg vei, men plutselig gjorde han et byks med hodet, som om han hogg frempå for f.eks. å rappe en nistepakke. Hadde det vært så vel… Han gjorde det på nytt, og jeg åpnet kjeften på ham og grov ut noe klissete leire. Min far har vært anleggsarbeider og når jeg kom hjem igjen fra handleturen min, måtte jeg konsultere ham. Jeg så for meg i verste fall segmentering, røntgen, operasjon osv., men min far sa at jeg skulle gi ham rikelig med vann og det kom til å ordne seg. Hittil har jeg ikke merket noe, annet enn at han tisset mye…

Jeg har kjent grundig på buken hans og den kjennes normal, men jeg ser han må bæsje, men får det ikke til. Hvordan jeg ser hvordan han må bæsje? Jeg legger en finger rett under haleroten, dvs. mellom rompehullet og halen, og om han må på do, buler det litt ut og inn. Jeg har satt friskt vann til ham i gangen, men er forberedt på en travel natt, så jeg skal sove med klærne på.