Hunder og sitrusfrukter

I dag gikk Flex og jeg til butikken. Han var litt snusete i dag, særlig når han søkte opp de stolpene jeg ba ham om å søke opp. Kanskje min feil som ikke hadde godbiter med meg i lommen? En trener anbefalte meg å gi godbit høyt oppe på stolpen, og det hjalp faktisk. Nå kan han tydeligvis veien til kassen, men i dag sto det en dame på en liten gardintrapp og stablet varer. Hun hjalp meg med å finne varene jeg hadde skrevet opp på handlelisten. På vei hjem ba jeg Flex om å søke opp postkassen, og den var så full at jeg bare fikk med meg et par ting. Hehe, når min kjære kom hjem, viste det seg at jeg hadde vært i naboens postkasse… Siden det bare var reklame, valgte vi å la det gå i søpla… Når jeg satte inn varene i kjøleskapet mistet jeg den ene posen med appelsiner på gulvet og det manglet en. Jeg kunne ikke finne den, men jeg hadde jo igjen 7 stk., så jeg skulle klare meg. Min kjære fikk finne den når han kom hjem… Når vi skulle spise middag, ba jeg Flex om å gå på plassen sin, slik han pleier når vi spiser, men i dag var han motvillig. «Det ligger noe der» sa min kjære. Og jo, der lå det en appelsin som var bitt på samt et uthulet appelsinskall etter at saften av den halve appelsinen var presset ut. Jeg trodde at hunder ikke likte sitrus i det hele tatt…