Veien til/fra veterinæren

Vi tok oss god tid i dag og gikk 40 min. før timen. Vi bruker nok ikke mer enn 30 min. om vi går hele veien, men jeg jogger vanligvis halve strekningen og sparer nok inn 5-7 min. på det. På siste strekning var det en som ropte «mann med to hunder» og jeg stoppet og fikk Flex til å stoppe. Vi passerte hverandre fint. Vi har møttes flere ganger og jeg tror vi må bo i samme området. Vi kom opp til noe anleggsarbeid og en arbeider kom bort. Da viste det seg at vi hadde gått litt for langt opp. Han fulgte oss helt til døren og jeg takket for hjelpen.

På vei hjem fant Flex fortauskanten ved barnehagen, men deretter mistet vi litt retning. Jeg visste en stund ikke helt sikkert hvor vi var, men jeg orienterte meg noenlunde etter anleggsarbeidet og etter hvert trafikken på hovedveien. Flex ble brått målbevisst og vi var med en dør; døren inn til kjøpesenteret. Da visste jeg hvor vi var og vi kom oss fint hjem. På samme strekning som på veien til veterinæren møtte jeg igjen på mannen med sine to hunder og denne gangen snakket vi sammen i 5 minutters tid. Det er fin trening for hundene.

Ved det nye anleggsområdet kom jeg til en jernplate jeg ikke forsto noe av. Flex og jeg snudde helt om og vi forsøkte å finne en vei til venstre. En mann kom og ledet oss på riktig retning. Jeg kjente en fartsdump og jeg visste med en gang hvor jeg var. Takket for hjelpen og vi kom oss hjem.