Forbi et arbeidsområde

I dag gikk Flex og jeg til legekontoret. Vi forsøkte i går, men da måtte vi returnere med uforrettet sak og ringe til legekontoret og innrømme vår kapitulasjon pga. veiarbeid vi ikke fant veien rundt. Det var en gravemaskin som jobbet, men den bare gravde videre og ingen kom for å evt. veilede oss. I går forklarte min kjære meg veien og med litt god tid forsøkte vi på nytt. Jeg trodde vi gikk feil først og snuddde, men snudde tilbake og gikk litt lenger, og da kunne Flex svinge til høyre. «No, no, left, left» hørte jeg noen Øst-Europeiske menn si. Vi gikk til venstre og fant veien. Flinke Flexen. Denne gangen fant vi også sideveien bak treningssenteret uten å søke opp døren til treningssenteret først. Jeg sa «retning venstre» og Flex tok opp riktig retning, og selvsagt fikk han godbit ved døren. På venterommet kryper han fint under stolen, men når legen kalte meg inn, ville Flex gå under stolen og ut på siden, men det ordnet seg det også… På legekontoret tok jeg av ham selen – og det var bra, for konsultasjonen varte i 50 min.

Veien hjem gikk fint. Når vi kom til veiarbeidet, møtte vi igjen på disse Øst-Europeiske arbeiderne, og denne gangen sa de «right, right» og Flex og jeg gikk til høyre og deretter tok opp retning. Flex gikk selv til venstre igjen og markerte den kanten vi pleier å gå opp.