Flex er ikke god i magen

På tirsdag kom min kjære inn på kontoret med boksen vi hadde smultringer i. Han lurte på om jeg virkelig hadde spist 20 smultringer. Jeg hadde bare spist noen, «men kanskje det er noen andre…». Det var min egen skyld. Boksen sto på gulvet, men jeg hadde ikke trodd at Flex ville få opp lokket på boksen, men hva gjør ikke en labrador for noe som lukter godt og kanskje kan smake godt også 🙂 Jeg belaget meg på en natt med et par ekstra luftinger og jeg fikk rett. To ganger kom han og trengte lufting. Diaré. Jeg ga ham vanlig tørrfôr til frokost og middag på onsdag, men da diareen ikke opphørte ga jeg han ris med noen fiskeboller og rikelig med vann. I dag ser det ut til at avføringen er bedre, men jeg bruker opp risen og gir gradvis mer og mer tørrfôr sammen med risen.