Oppkast

Flex fikk løpe løs i skogen i går. Assistenten min har med sin hund på ett år og Flex og Lucas har blitt perlevenner både i skogen og her i leiligheten. I skogen kan de løpe ved siden av hverandre med den samme pinnen i munnen. Flex forsøker å dra med seg en stokk han så vidt klarer å bevege. Flex hopper i gjørmen, men Lucas er litt mer renslig av seg.

Men Flex glemmer at han er et kjøttspisende dyr og forsyner seg grovt av gress, mose, kvister og hva som ellers han måtte få tak i. Ofte ender det da opp med oppkast tirsdag og fredag morgen. Nå er det faktisk flere uker siden sist, men hva gjør man som blind når man har tørket opp det meste, men trenger mer papir og skal finne tilbake til oppkaststedet? Jeg ba Flex sette seg, ba ham bli og ut fra hvor han satt visste jeg hvor jeg skulle tørke opp resten 🙂