Snøen er moro!

I dag var Larissa, lille Leo og Kira på tur i skogen i all snøen. Larissa storkoste seg, løp i en rasnde fart – som hun pleier. Når Larissa kommer løpende mot lille Leo, legger han seg klynkende på ryggen. Larissa bruker han som hinder og hopper over han, elegant som om hun ikke hadde gjort annet. Hun ble helt hvit i ansiktet av all snøen. Larissa går og spiser av snøen hele tiden. Når hun kommer løpende mot meg, klarer hun ikke alltid å stoppe og hopper på meg eller braser inni meg.

Larissa har med seg små snø/isklumper inn og vil ha de med bort i sengen slik at hun kan kose seg med de. Jeg husker at Oda gjorde det samme, men hennes isklumper var mye større enn de Larissa finner. Når Oda kom inn i gangen, slapp hun de ned på gulvet med et brak og isklumper føyk til alle kanter…

I dag møtte vi også pus på første gang på veldig lenge. Det tok litt tid før Larissa oppdaget katten, som satt og studerte disse tre hundene som tuslet forbi. Når Larissa så pus, kastet hun seg fremover. Jeg var forberedt og hun fikk en ganske hard korreks begge gangene hun rykket til. Pus satt helt stille.