Det er kaldt ute

Bilde: Larissa koser seg med leverpostei i kongen
Det er kaldt ute, og da er det ekstra grunn til å kose seg inne. I dag fant Larissa kongen sin selv og begynte å leke med den. Da vanket det litt leverpostei i den. Det er godt!

Det er kaldt ute. Det er viktig å passe på poter når vi går ute, særlig pga. saltingen og sanden på veiene. I Bergen ligger det mye snø enda, og jeg håper nå den snart takker for seg. Å gå med hund på dårlig brøytede gangstier er som å jobbe mot førerhundens prinsipper. Hunden skal egentlig gå utenom hindringer, men pga. snøhauger her og der, må hunden gå oppi hindringene.

Larissa og jeg tok et par apportøvelser i dag også. I dag apporterte hun apportbukken, en hanske og et halsbånd. Jeg kommer til å øke «vanskelighetsgraden» litt etter litt. Målet vårt er å apportere nøkkelknippet mitt. På nøkkelknippet mitt har jeg en plastikkvirvel, så hun skal få slippe å bite rett i metallet. Mars til plass er hun litt nølende til, men hun kan øvelsen innerst inne.

Litt før jul, nevnte jeg på at Larissa flasset en del. Men flasset var bare den formiddagen jeg tok fly. Hun har fått fiskeolje siden da, men assistenten min kan ikke huske å ha sett flass på Larissa tidligere. Jeg undrer derfor på om flassingen rett og slett kom pga. stress på flyturen.