Vi gikk feil!

I dag gikk vi til Lagunen, med nesten ny sele. Jeg har festet på den nye magereima som jeg fikk tilsendt av Veiviseren. Larissa ristet seg svært ofte i dag, og jeg lurer på om jeg kanskje skal stramme inn magereima ett hakk, for å se om det kan redusere ristingen noe. Hun rister seg nesten ikke når hun ikke er i sele, så jeg tror ikke det er tegn på f.eks. ørebetennelse. Hun var flink jente i dag, men problemene oppsto på vei hjem igjen. Da klarte vi å gå feil. Jeg stoppet opp når trafikkbildet plutselig ble litt annerledes enn forventet. Jeg sto og lyttet til trafikken og forsøkte å finne ut hvor jeg hadde gått feil. Det kom en hjelpsom dame og veiledet meg litt. Jeg var på vei hjem, men på en litt annen vei enn til vanlig. Jeg skulle svinge av til venstre ned til en undergang, men gikk istedenfor litt for langt og fortsatte rett frem. Jeg ringte til samboeren min og han kom og møtte oss. Det er fort gjort å gå feil når snøen gjør rutene litt annerledes og når underlaget er klumpete pga. snø.