Årlig veterinærkontroll

I dag hadde Larissa time hos veterinæren for sin årlige veterinærkontroll som alle førerhunder skal igjennom. Hos veterinæren var det mange hunder og noen katter. Larissa oppførte seg, veldig overraskende, helt eksemplarisk. Utenfor passerte vi tre hunder som bjeffet og Larissa kom med ett bjeff og gikk rolig forbi uten å ville bort eller dra i kobbelet. Inne oppførte hun seg også bra, med å veksle mellom å sitte og ligge. Hun gjorde lite notis av at det kom og gikk hunder forbi henne. Jeg tok henne på vekten og hun veier 27,6 kg.

Inne hos veterinæren sto hun rolig på bordet mens veterinæren sjekket ører, øyne, munn og tenner, pels, hud, klør osv. Alt var helt bra med Larissa, både fysisk og psykisk. Larissa har litt tørr hud og veterinæren foreslo at jeg kunne gi henne fiskeolje, men det får hun allerede. I år skal Larissa få vaksine mot kennelhoste, og veterinæren sa at de hadde fått en ny vaksine som skulle være mer effektiv. Den fikk hun gjennom nesen fremfor et lite stikk. Larissa synes det var helt greit å være hos veterinæren. Hun skalv litt i bakbeina i begynnelsen, men ellers sto hun rolig og trygg.

Ett svar til “Årlig veterinærkontroll”

Det er stengt for kommentarer.