Larissa kaster opp

Larissa har kastet opp i natt også. I tillegg fiser hun en del. Vi skulle egentlig sette oss på bussen i dag kl. 7.30, men utsatte det til neste buss som gikk 11.30. Men da Larissa kastet opp to ganger i formiddag, trolig gress, valgte vi å la bussturen vente til i morgen. Hun har i to omganger fått ca. 2 spisesjeer godt kokt ris og hun har ikke kastet det opp. Hun var ikke like ivrig på risen som hun pleier å være på det vanlige fôret sitt. Jeg skal i ettermiddag forsøke med fiskeboller i tillegg til ris. Hun gjør i blant noen bevegelser, hvor hun bøyer hodet nedover når hun sitter, som om hun skal slikke seg nedentil. Jeg vet ikke hvorfor. Har kjent på mage og hals etter noe unormalt, men finner ingenting. For sikkerhets skyld tok jeg også temperaturen hennes i dag og den var fin, 38,4. Jeg har også fått tak i ZooLac til Larissa. Jeg trodde det mest hjalp mot diaré og mye gassing, men et tips jeg fikk var at det også kan hjelpe mot oppkast. Det kan jo uansett ikke skade – det «verste» som skjer er at tarmfloraen blir stabilisert. Assistenten min kom i dag, og da ble det tydelig at allmenntilstanden ikke er svekket noe større. Hun hoppet og danset av glede. Hun så våken ut med klare øyne. Jeg kan ikke huske at Larissa har fått i seg noe de siste dagene. På mandag løp hun løs og hun kan ha fått i seg noe da, men da trodde jeg ikke at oppkastreaksjonen lot vente på seg til natt til onsdag…

Ett svar til “Larissa kaster opp”

  1. Magen til hunder er ikke like lett å forstå. Jeg har av og til forstått hvorfor hunden har blitt syk og andre ganger ikke. Samme er det for så vidt med egne magesjau også. Så det er bare å behandle og fikse.
    Noen hunder kaster for eksempel opp om det går for lang tid mellom måltider. Da kaster de gjerne opp på morgenkvisten og det er gult slim og stort sett ike noe annet. Da kan det hjelpe å gi noe mat på kvelden. For en av mine var en kjeks eller to på kvelden nok til å roe dette for godt. Så hunder er ulike akurat som oss.

Det er stengt for kommentarer.