Et «hovent» øre

I dag tidlig, når jeg koste med Larissa, oppdaget jeg plutselig at hennes høyre øre har blitt tykkere, altså på øreflaket. Hun er ikke varm på øret, men hun har klødd seg ganske mye i natt. Jeg tenkte med en gang på at hun hadde fått et stikk, men jeg ringte likevel til veterinæren for å høre hva de trodde det kunne være. Veterinæren mente det kunne være blodøre. Jeg ringte også til lederen av Veiviseren for å høre hans synspunkter. Det første han også tenkte på var at hun hadde fått et stikk. Vi ble enige om at jeg skulle la det få vente et par dager og følge med på øret, om tykkelsen går opp eller ned. I morgen kan også min far ta en titt på øret og se om han ser noe. Allmenntilstanden hennes er upåvirket, men i natt kastet hun opp. Frokosten har hun beholdt.

Ett svar til “Et «hovent» øre”

  1. Doffen hadde noe liknende i fjor en gang. Kjentes ganske rart ut og var hovent helt nederst liksom. Det gikk en ukes tid og så var det normalt igjen. veterinæren sa slikt blant annet kunne komme om de slo seg i et møbbel, fikk øret klemt under lek eller annet av ytre påvirkninger. Doffen er en kløne av dimensjoner, så at han kan ha klart å slå øret i noe er ingen stor overraskelse. Så se det an høres lurt ut. Kan være noe liknende her.

Det er stengt for kommentarer.