Larissas behandling videre

Nå har vi forflyttet oss til foreldrene mine. Larissa har fastet frem til kl. 14.00-tiden i dag. Jeg valgte at hun ikke skulle ha mat i magen i fall hun begynte å kaste opp igjen, f.eks. på bussen. Nå får hun 350 g fordelt på 4 måltider daglig. I dag får hun tre måltider og hun har ikke kastet opp enda, men oppkastet skjedde jo mer på natterstid. I dag har hun også begynt på antibiotikaen sin. Hun skal ha to tabletter morgen og kveld og én midt på dagen. Jeg tror at den antibiotikasprøyten hun fikk av veterinæren i går gjorde underverker for øret til Larissa, for i dag har all hevelse gått ned og begge ørene er like. Jeg synes også at hun virker i litt bedre form i dag. Halen går som vanlig igjen i dag. Det er tydelig at hun tørster litt av medisinen hun går på, for hun har drukket flere ganger. Hun spiser all pasta med glede, både ZooLac og Pro-Kolin.

I går, etter veterinærbesøket, fant jeg to nye steder med våteksem, på høyre side på halsen/skulderen og oppå høyre hofte. Min far barberte henne også der, vasket litt og smurte på salven (Fuciderm). Vi må passe på at hun ikke slikker seg der salven er blitt smurt på. Hvis hun ikke klarer å la være, må vi feste på henne en krage som vi har liggende etter Oda. Nå håper jeg at jeg ikke finner flere områder med våteksem på henne…

Larissa med krage