Til Lagunen i formiddag

I formiddag gikk Larissa, jeg og samboeren min til Lagunen. Larissa var svært flink. Hun fant gangveien på første forsøk, men jeg tror hun synes svingen er litt uvant. Det er en U-sving og jeg kommer bestandig litt i grøfta før hun får snudd skikkelig. Når vi søkte opp stolper før vi skulle krysse en stor vei inn til Lagunen, kom det en dame bort til oss som fortalte hvor fotgjengerfeltet var. Jeg takket for hjelpen, men sa at vi skulle finne noen stolper først. Vi fant stolpen Damen fortsatte og spurte om vi trente med hunden og for enkelthets skyld svarte jeg bekreftende på dette. Jeg ønsket ikke å ta meg videre tid til forklaringer. Inne på Lagunen spiste vi lunsj ved Big Bite. Deretter gikk vi innom dyrebutikken. Jeg er på utkikk etter et halvstruphalsbånd i signalgult, slik jeg hadde på Oda. Jeg har funnet et på nettet, men halsbåndet kostet kr. 225,- og det kostet kr. 125,- for å få det tilsendt. Det synes jeg er unødvendig dyrt. Vi var innom et par butikker til og innom Posten for å hente pakke. Vi fikk servicedamen på Lagunen til å bestille drosje for oss, men hun sa ikke i fra at vi skulle ha med førerhund. Heldigvis gikk det bra, selv om det ikke var en norsk drosjesjåfør. Ja, for det er ikke til å skyve under en stol at flertallet av de som er negative til førerhund ikke er etniske normenn. Det er ikke snakk om diskriminering, men mine opplevelser.

Nå ligger det et margbein på kjøkkenbenken og tiner. Jeg tenkte Larissa skulle få kose seg med det litt senere i ettermiddag. Oda fikk det dypfrosset, men hun var mye kraftigere i kjevene. Larissa er mindre og mer feminin enn hva Oda var.

4 svar til “Til Lagunen i formiddag”

  1. Er det de halsbåndene blindeforbundet hadde en gang i tida du er på utkikk etter? Samme neonfargen som på de engelske selene?

  2. Jeg lurer også på hvor du har sett det på nettet, og hvem halsbånd du mener. For jeg tror jeg har sett de andre steder billigere. Om det er de som Tone også nevner du mener. Flott det gikk bra med taxi. hehe kjenner til det der å bare svare «ja» når folk spør om jeg trener eller folk kommentere at den er vel i trening eller i den stil. Margbein er nok nam ja 🙂

  3. Også nysgjerrig, så del gjerne en link med oss, til det du har sett på nett og som er så dyrt 🙂
    Har fortsatt mine to neongule halsbånd, og steller pent med dem.

Det er stengt for kommentarer.