Halvstrup i fluoriserende gul

Etter oppfordring fra lesere, skriver jeg litt om hva jeg har sett av ulike halvstrup i fuorisert (neon) gult. Jeg er ute etter et gult halsbånd i halvstrup som er flatt 2-2,5 cm bredt nylonstoff. På Dyrekilden.no fant jeg et halsbånd, men dette kostet kr. 225 og når jeg så på leveringsvillkårene, kostet det 125 kr. for å få det tilsendt. Kanskje like greit, for med litt nærmere undersøkelser, var det ikke akkurat slik jeg hadde tenkt meg det.

Jeg fant et slikt halsbånd jeg er ute etter på Skoies-hundeutstyr.no, men også her var det kr. 129 i frakt hvis man handler under kr. 1990,-. Selve halsbåndet var ganske mye rimeligere, kr. 89,-.

Jeg var også innom butikken Hund som Hobby, men jeg fant ikke nøyaktig det jeg letet etter, men det var kanskje også like greit, for her kostet det kr. 150 for forsendelser fra 0-10 kg (!).

Hvis jeg skal kjøpe et, blir det nok hos Skoies Hundeutstyr.no, men jeg synes det bedre kan forsvaret hvis jeg finner noe annet å kjøpe i tillegg. Tips til nyttige ting og tang mottas med takk! Men nå ser det ut til at matmor til Indie skal til Bergen om litt, og de selger denne typen halsbånd jeg er ute etter på dyrebutikken der de bor.

For noen måneder siden letet jeg etter fôrbager. Jeg fant fôrbager på Hund som Hobby (der de hadde kr. 150 i frakt). Jeg kjøpte 4 stk. «Dog on tour» reisesett. Til Larissa har jeg fôr for én uke i en fôrbag, eller 2,3 kg i en bag. Jeg er svært fornøyd med disse. De er av nylon på tusiden, men borrelås og et glattere stoff inni slik at de er enkle å rengjøre.

2 svar til “Halvstrup i fluoriserende gul”

  1. Løsningen er kanskje ikke så langt unna. Gå innom felleskjøpet, så finner du muligens det du leter etter.
    Kikket litt rundt og fant et på felleskjøpet sine sider, og videre derfra fant jeg ut at felleskjøpet i bergen har 7 stk på lager.
    Vel, det er ikke 100% slik du er ute etter, men 95%, fordi dette halsbåndet jeg så, har to smale striper med refleks i tillegg til det neongule 🙂

    Se her:
    http://produkter.fk-butikken.no/trade/productview/868015/921/

Det er stengt for kommentarer.