En drøm

I natt har jeg drømt. Jeg drømte at vi var tre synshemmede og tre seende sammen som skulle ha en helg og lage mat sammen på. De blinde var meg med Larissa, matmor til Mia og matfar til Punto. Hundene oppførte seg pent og lå stille. Fokuset var på å lage mat. Jeg hadde laget en iskake som vi skulle kose oss med, men når jeg tok den ut av fryseren, viste det seg at eggedosisen hadde skilt seg fra kremfløten. Da våknet jeg. Egentlig en ganske kjedelig drøm…

4 svar til “En drøm”

  1. tenk hvor utrolig masse ugang vi hadde klart om vi gjorde alvor av det. 😉 Matlaging med andre blinde er erfaringsmessig både veldig gøy, nokså klinete og godt. 😉

  2. hehe utrolig hva en klarer rote sammen i drømme. Men du og Tone sammen på matlaging tror jeg hadde vært artig og godt, siden dere begge er flinke kokker! Enig med Tone at å lage mat sammen med andre synshemmede er veldig lærerikt, morsomt men også klinete og godt *s* Jeg glemmer aldri da vi lagde bløtkake på et kurs Tone, det var artig!

  3. Karianne: Og husker du så stolte vi var! 🙂
    Hehe matlaging er gøy. baking også, men jeg synes det er så vanskelig å vurdere stekeresultater.

  4. Tone: ja det husker jeg godt 🙂 Vi var stolte som høner hihi. Ja stekeresultat er vanskelig det. Hvertfall med baking så kommer resultatet ann på hvordan f.eks gjæren har blitt og mengde mel og steketid osv så ikke alltid det blir bra + om du har en ræva ovn som jeg har nå som steker ujevnt blir det dårlig. *skal kjøpe ny snart*

Det er stengt for kommentarer.