Til butikken

I ettermiddag gikk vi til butikken for å kjøpe noen småting. Larissa var flink og sikker både til butikken og inni butikken. Jeg tror jeg sneik litt i køen i dag, men jeg skulle jo bare spørre om hjelp. Når jeg spør butikkansatte som sitter i kassen om hjelp, tilkaller de mer hjelp som hjelper meg med å finne varene. Vi fant ut av butikken og krysset parkeringsplassen, men når vi skulle søke stolpen der vi krysser ene veien, reagerte Larissa som om det kom en dame med en liten litt interessant hund. Hun logret, var ukonsentrert og kikket i retning av damen. Stolpen fant vi ikke. Damen stoppet og ville se hvordan vi krysset veien, men Larissa ville istedenfor bort til hunden. Det var kanskje ikke høflig gjort av meg, men jeg ba damen gå videre. Jeg er ikke helt sikker på at damen hadde med seg en hund, det var i så fall en liten hund. Et annet alternativ kan være at hun tok øyekontakt med Larissa, smilte og gjorde mimikk til henne, men da er det ikke likt Larissa å oppføre seg slik. Hun kan logre og ville gå i retning av personen, men på langt nær slik reaksjon som var i dag. Vel, Larissa ble konsentrert igjen og vi fikk krysset veien. Vi tok med oss posten og før vi gikk opp til huset, fikk hun tisse en liten skvett.

Det er pent vær i Bergen i dag. Larissa ligger ute og slikker sol. Hun koser seg når det er sol ute.