Ny vei til Lagunen

I dag møtte jeg en hjelpetrener, en av ildsjelene i Hordaland Førerhundklubb, og vi så på en ny vei til Lagunen. Jeg fikk lære hvor det var krysninger og ruten generelt. Når jeg går ut fra hovedinngangen, teller jeg ca. 60 skritt før jeg ber henne søke venstre felt. De tre første gangene måtte hjelpetreneren vise henne, men den siste og fjerde gangen gjorde hun det riktig. Fire gangers repitisjon er egentlig litt i høyeste laget. Man tar hunden tilbake for å la den få en sjanse til å jobbe på nytt og gjøre det riktig, men med for mange repitisjoner kan hunden bli lei. Hun var litt snusete i dag. På vei opp en liten trapp, skrådde hun og jeg var nær ved å tryne i noe buskas, men fikk tatt meg for. Ingen varige mén, bare et par torner i høyre hånd. Vi avsluttet økten med en bolle og kaffe/brus. I morgen skal jeg prøve å gå ruten, men jeg vil ha samboeren min bak meg, som et lite sikkerheetsnett. Jeg har også laget tegning over området, noe jeg synes er svært nyttig.