Hund i sikte?

Førerhundutvalget i NAV ønsker å ha et hjemmebesøk hos meg. Jeg stresser ikke med det, selv om jeg nok synes det er litt ubehagelig. Besøket var planlagt nå i midten av desember, men ble utsatt til januar. Forutsatt at det blir hjemmebesøk, får jeg trolig plass på det første samtreningskurset til Veiviseren. Jeg tror det er i februar. Jeg håper det blir slik, for jeg savner virkelig det å ha en hund, kanskje mer enn jeg har villet innrømme for meg selv. Februar er ikke det mest ideelle tidspunktet å få hund på. På Østlandet kan det komme store mengder snø eller ligge en del is på bakken, men da jelder det å sko seg riktig. På forkurset tipset en av førerhundtrenerne oss om en sko som var effektiv mot glatta som het Icebug. Jeg tror ikke det blir like utfordrende værmessig her i Bergen. Nedbøren kommer som regel ned i form av regn, men det kan være surt og kaldt.

Jeg krysser fingrene for at det blir hund om ikke så altfor lenge!