Samtreningskurs neste

Nå nærmer samtreningskurset seg. Om drøyt to døgn er 5 blivende førerhundbrukere samlet på Veiviseren, alle spente, for å få utlevert sin førerhund. Hundene er nøye utvalgt for hver enkelt, men ønsker fra bruker teller også. Jeg hadde ønsket meg en soert, liten labradortispe, men som førerhundinstruktøren sa, er det ikke alltid man klarer å oppfylle alle ønsker. Jeg fikk en soert, liten hannhund. Jeg var skeptisk med en gang, men når jeg så at Flex la seg ned og slappet av etter hilsingen, fungerte godt i sele og roet seg etter seleturen og satt ostille og observerte omgivelsene, var mitt hjerte smeltet. Jeg er sikker på at vi vil bli et godt team. Jeg gleder meg til å treffe ham igjen og jobbe med ham.

Jeg har funnet frem hundesakene igjen. Jeg har ganske mye hundeutstyr, er vel konklusjonen. Jeg har en dyne oppi biabeden som jeg har vasket. Larissa kunne ikke ha dynen i sengen pga. husstøvmidd. Skal også vaske litt mikrofiberhåndklær og noen hundehåndklær. Plassere hundeutstyr i en kommode. Litt koselig å stelle i stand til en helt ny hund.

Jeg hørte at på onsdag var det testing av hundene som skal leveres ut på dette kurset. Da må førerhundtreneren gå en rute i Oslo med blindfold over øynene. Jeg tror og håper at Flex ble godkjent.