På vei mot Oslo

I dag var Flex med på sin andre flyreise. Han krøp fint under setet fremfor når jeg sa «under». Setet ved siden av meg var tomt, og gradvis, smått om sen, hadde han lagt seg bedre til rette. Flex er helt rolig både uder start og landing selv om det er mye bevegelser i flyet.

Når vi kom frem til Oslo, ble jeg møtt av en utenlandsk ledsager. Han skulle ta selen med seg ned flytrappen og spurte flypersonalet om han kunne få en serviett. Ha holdt selen med en serviett i hånden – «jeg er allergisk». Nei, du er søren ikke allergisk, du mener at hunder er et urent dyr, tenkte jeg irritert. Jeg blir sint når utlenninger, særlig muslimer, skylder på allergi istedenfor å si det som det er – min religion sier at hunder er et urent dyr. Jeg vet at Astma og Allergiforbundet også ser seg lei på alle de som skylder på allergi her og der, og særlig skjer dette blant våre nye landsmenn som er muslimer. Dessverre.

Jeg fant resten av folkene jeg skulle på kurs sammen med og vi ble hentet med buss fra Gardermoen og til Hurdalsenteret. Her er jeg lommekjent. Flex hører flott på mine kommandoer når jeg gir ham retninger og søke etter f.eks. dør, heis og trapp.

Nå skal jeg slappe av med en lydbok og strikking.