«En hund med T-skjorte!»

Etter å ha luftet Flex, tok jeg på ham selen og vi gikk til butikken. Han var veldig ivrig, men når vi kom oss inn i butikken, ble han sitt gamle jeg igjen med et passelig trekk i selen. Han fant stolper, krysset fint over parkeringsplassen, men ble litt forvirret av noen hindringer før vi kom til inngangsdøren. Vel inne fant vi kassen, og på vei til kassen mistenkte jeg ham for at han stjal til seg en smågodt-bit… Jeg leverte handlelisten, varene ble funnet, jeg betalte og fikk pakket varene i en pose. Dessverre hadde jeg glemt sekken hjemme. Men uansett, god service!

Vi gikk ut av butikken, krysset parkeringsplassen og jeg sa «søk stolpe» da jeg hørte den hittil artigste kommentaren fra et barn: «Se, en hund med T-skjorte!». Jeg kunne ikke annet enn å le sammen med moren… Når vi hadde sjekket postkassen og krysset siste vei, gikk en dame ved siden av meg. «Bor du her i området? Jeg har sett deg før…». Det kom frem at hun jobbet i SAS og hadde møtt meg flere ganger. Flex ville opp til venstre, men jeg trodde ikke vi var kommet så langt, men tiden går fort i godt selskap og jeg fant ut at jeg hadde gått for langt. Flex hadde helt rett når han ville opp til venstre mens jeg trodde han snuste etter noe interessant.