Butikktur og kloklipp

I formiddag gikk Flex og jeg til butikken. Vi gikk forbi døren, men det hele var rart, for den åpnet seg ikke… En mann som sto og røyket, ga meg retningen til inngangsdøren og vi kom oss inn i butikken og til kassen. Fikk handlet de varene jeg skulle. På vei hjem merket jeg på Flex at vi møtte en annen hund. Jeg ba Flex sette seg ned og damen sa «jeg går bare forbi deg, bare gå du, jeg går bare forbi». Gneldrebikkje. Flex satt fint, men hadde veldig lyst til å hilse på den andre hunden. Han fikk masse ros, og glemte den andre hunden i dét han fikk en godbit stukket i munnen…

Litt senere i dag gikk vi ned til bybanestoppet ved Lagunen hvor jeg skulle møte en dame som skulle hjelpe meg med å klippe klørne til Flex. Hun har jobbet på dyreklinikk selv og har mye erfaring med kloklipp. Godt å få det gjort! Når jeg får en dyrepleier til å klippe klørne på veterinærkontoret hvor jeg går, tar de 300 kr. for noe som er gjort på under 10 min. Jeg vil sende en e-post til de for å høre om jeg, som tross alt ikke kan klippe selv, kan få det noe billigere. Ikke sikkert jeg når frem, men verdt et forsøk. Nå har veterinærkontoret flyttet og det er i gåavstand fra meg. Supert!

Damen synes Flex hadde litt tørre klør og var litt tørr innerst i pelsen. Hun anbefalte litt tilskudd av selolje i fôret. Jeg tenkte med en gang «uff…», for jeg synes det lett blir så mye gris. Han går i dag på Royal Canin Adult, og jeg blir feit på hendene av fôret, så noe olje må det være i det, men kanskje ikke nok…

På vei ned til bybanen gikk Flex ut i grøften. Jeg fikk han på veien igjen, men han gikk ut av veien enda en gang. Jeg kneppet av ham selen, og gutten måtte gjøre fra seg. Systemet kommer litt i gang etter å ha gått litt. Etter kloklippingen gikk vi hjem igjen. Vi roter litt når vi skal finne stolpen for å krysse hovedveien. Vi finner den ikke! I dag begynte vi å gå på siden av veien, jeg snudde, og i det en sjåfør gikk ut av lastebilen for å hjelpe en noe forvirret meg, kjente jeg meg igjen og vi fikk krysset veien. Jeg tror vi skal få med meg min kjære for å se litt på akkurat denne kryssingen. Når vi gikk på det som for tiden er både gang- og bilvei, kom det en bil i lav hastighet mot oss. Jeg gikk til sides og sørget for at Flex sto på langs, og bilen kjørte forbi. Det er en stund siden vi gikk denne veien nå, men han hadde langt i fra glemt veien. Passerte folk flott.