På reise rundt i Norge

På fredag satte vi oss på bussen fra Oslo. Vi besøkte min kjæres amilie. Flex var flink og lå rolig på plassen sin på bussen. Vi fikk sitte på rullestolplassen og det var ca. 1 m. frem til neste sete. Hvilken luksus! Etter 4 1/2 time var vi fremme hos min kjæres familie. Mine to tidligere hunder har vært skeptiske til trappen i deres hus, men Flex løp opp og ned som om han aldri skulle ha gjort annet…

Noen dager senere forflyttet vi oss til mine foreldre. Der fikk Flex for ørste gang smake på margbein av elg. I begynnelsen så det ut til at han ikke riktig visste hva han skullle gjøre, men det tok ikke lang tid før han fant ut av det. Han jobbet med beinet i 3 timer før jeg hjalp ham med å få ut siste rest av margen. Jeg var spent på om han ble dårlig av margbein, men det virket ikke slik. Han sov godt hele natten. Endelig har jeg funnet noe han kan kose seg med i ny og ne.

I dag tok Flex og jeg fly tilbake til Bergen. Det var et fly med plass til 50 passasjerer. Flex og jeg fikk to seter for oss selv, og i begynnelsen synes jeg han breiet seg for mye ut. Når vi var i luften, krøllet han seg sammen til en ball og der lå han inntil jeg reiste meg for å ta nedrygg sekk og sele.