En aktiv dag…

I formiddag skulle jeg og Flex på et møte. Vi gikk til Bybanen. Jogget et stykke. Jeg sa «søk stolpe» når vi skulle krysse veien, men han krysset direkte. Jeg burde nok ha rettet på det, men der og da i situasjonen blir jeg lett litt småstresset når jeg vet at bilene stopper for meg og venter på at jeg skal krysse. Flex fant fint frem til bybanen og inn på bybanen når den kom. Jeg tok til venstre når vi gikk inn, men skulle nok ha tatt til høyre. Vi kom til enden av bybanen hvor det egentlig ikke egner seg å ha hund, men jeg fant et sete der han kunne ligge fremfor meg uten fare for å bli tråkket på.

For å ikke gjenta meg selv altfor mye fra tidligere innlegg, kan jeg si at hjemturen gikk fint uten problemer. Igjen fant han stolpen ved krysning av hovedveien. Veldig bra. Den har vi strevet med…

Litt senere på ettermiddagen gikk jeg og min kjære til Lagunen. Der fikk jeg ordnet meg noe garn, ny lommebok og noen joggesko. Flex var flink og gikk fint i sele og fint i kobbel. På en butikk spurte en ansatt om hun kunne få lov til å hilse på Flex, og først sa jeg «ikke nå når han har på selen», men tilføyde raskt at «men jeg kan ta av selen og da kan du hilse». Det er både fint for Flex, å få understreket forskjellen mellom jobb og fritid samtidig som det er «opplæring»/informasjon til andre mennesker på en positiv måte.