«Rotetur» til butikken

I dag gikk Flex og jeg til butikken. Vi gjorde det i går også, og da var det langt roligere der, men i dag var det mange som skulle handle inn til pinsehelgen. Men med litt tålmodighet går det meste. De kjenner oss igjen nå. Når de ser meg og Flex komme inn dørene og inn gjennom porten, hører jeg at de tilkaller ekstra personalet som kan hjelpe meg med å plukke sammen varene. Som vanlig takket jeg for hjelpen og god service.

Vi gikk ut, og jeg trodde vi hadde riktig retning. Det hadde vi ikke, hørte jeg på trafikken.. Jeg fant en kant opp, men den kanten må jeg ha trodd var en annen kant. I hvert fall fjernet jeg meg fra trafikken. Jeg antok at Flex og jeg hadde krysset hovedveien på en «ureglementær» måte. En bil stoppet 15 m. unna og jeg spurte han hvor jeg egentlig var. «Du er på parkeringsplassen til nærbutikken» sa han, og jeg ble ganske forbauset. Han ledsaget meg helt over hovedveien. Dette er andre dag på rad at vi roter oss litt vill på parkeringsplassen til nærbutikken. Tror jeg skal få litt hjelp av min kjære en rolig ettermiddag og se hva vi gjør galt. Jeg føler vi har riktig retning, men det kan vi åpenbart ikke ha hatt.

– Og skal si jeg har noen observante i nabolaget. Man gjør seg synlig i terrenget med førerhund. En eldre dame sa: «Hun bor der i i det hvite huset i underetasjen med sin bror». Jeg kunne ikke la være å svare: «han er ikke min bror, men samboer» og jeg tror (og håper) at damen ble litt flau.

Jeg møtte naboen min. Han har to hunder. Han hadde de med seg og jeg ba ham gå og forstyrre oss litt. Flex ville gjerne hilse, men når jeg sa nei og nappet i kobbelet, satte han seg ned og gjorde ikke mer.

Vi kom oss hjem fra butikken og ryddet fra oss varer. Siden jeg i går hadde bedt om én blå fersk gjær, kom jeg hjem med to. Jeg er ikke så overtroisk av meg, men kanskje det var meningen at jeg skulle ha to prosjekter på gang denne helgen. Vi får se, vi får se, kanskje jeg kan overraske min kjære som er i frankrike med familien denne pinsehelgen, med noe som ikke er søtbakst (fordi gjæren er blå). Jeg og Flex har hele leiligheten for oss selv og kan gjøre hva vi vil når vi vil osv.