Til treningssenteret

I dag var det varmt for Flexen å jobbe. Heldigvis var det litt overskyet når vi skulle gå til treningen, men jeg vil anslå 30+. Jeg hadde skjekket asfalten mens det var sol for å se om den var for varm å gå på for små hundepoter, men det skulle gå fint. Men det var ikke det samme tempoet i dag som ellers. Han ville helst bare gå, men jeg fikk ham opp i joggetempo halvparten av strekningen. Jeg merker på hele ham at han synes det er gøy. Når vi krysset parkeringsplassen ble Flex «angrepet» to ganger av en måke og vi løp sammen de siste meterne inn på treningssenteret. Der var det kjørlig og godt. Flex fikk teppet sitt og tilbud om vann. Jeg har en utbrettbar vannskål i silikon som er helt flat når den er pakket sammen og 13 cm i diameter. Jeg tror de er mer hygieniske enn de sammenleggbare vannskålene av nylon, særlig hvis man glemmer å sette de åpne til tørk til neste gang…

Jeg føler meg alltid så dum når jeg ber Flex søke stolpen hvor vi krysser hovedveien. Da tror alle bilistene at vi skal krysse veien og stopper opp for å vente på oss, men kjører så fort de ser at vi skal videre. Jeg ser da for meg irriterte billister… Men det skal sies, de har respekt for førerhunder og hvit stokk.