Flex på IKT-kurs

I uken som har gått, har Flex og jeg vært på Hurdalsenteret hvor jeg har jobbet som assistent på et IKT-kurs. Flex er flink til å finne frem innendørs, og spesielt gå til heisene, selv om vi ikke skal ta heis. Det var en kursdeltaker som også hadde med seg hund. Etter første dagen forsto Flex at han ikke skulle hilse på den andre hunden. På datarommet hadde jeg lagt ut teppet hans og han lå på det og fulgte med mens jeg gikk rundt og hjalp datalærerne. På torsdags morgen, kl. 6.20, kom han bort og la hodet i sengen. Det gjør han når det er noe han vil. Jeg gikk ut med hvam og gutten hadde ordentlig diaré. De neste 14 timene måtte vi ut hvert 90. minutt og «nødlufte». Jeg ga ham ikke middag og ikke frokost på fredag. Jeg tok ikke sjansen på at diaren skulle fortsette når vi skulle fly hjem i går. Til «middag» fikk han vann med leverpostei og til frokost fikk han vann med Zolac. Deltakeren med den andre hunden hadde med seg Zolac og h*n var så snill at jeg fikk den. Når vi kom hjem i går, fikk han ris til middag, men fra i dag av er han på sitt vanlige fôr og det ser ut til å gå greit. Jeg hadde ordentlig vondt av ham når vi måtte haste ut.

Han er flink på fly. Han går bak meg når jeg går innover i flyet og når jeg går inn på raden (jeg sitter alltid ved vindu) lager jeg plass og han krøller seg fint til rette. På vei til Gardermoen ville han et par ganger reise seg, men jeg fikk ham til å legge seg ned. Jeg ber alltid om å få sitte på et sete som er fra rad nr. 2 og lengre bak. Det er liten plass fremst og hunden blir liggende sidelengs. Når vi blir møtt av assistansen på Gardermoen følger vi etter de og det begynner han å bli flink til. Det er ikke alltid han går rett etter assistansemennesket, men finner sin egen vei, men følger etter gjør han.