Ryddedag og til butikken

I dag har jeg ryddet og støvsuget hele kommoden til Larissa med ting, godbiter og snacks. Der har det ligget noen kjeks som har blitt dårlige og det var kommet ekle hvite mark/larver som koste seg stort. Nå skal det ikke være en eneste larve igjen. Mye gammelt har blitt kastet og jeg har fått mer oversikt. Æsj, ordentlig ekkelt med de larvene!

I ettermiddag dro vi på butikken. Jeg hadde luftet Larissa og sto og ventet på samboeren min som hadde med seg poser med tomflasker. Da kom Larissa med et lite bjeff og jeg forberedte meg på møte med hund, men hun forble rolig og ingen hund kom. Kanskje det var noe hun så på andre siden av bilveien? Vi kom oss flott bort til butikken, men de nye stripene i det nye krysset var ekle i dag som det regnet. De var ganske så glatte. Vi fant det vi skulle og på tilbaketuren virret vi oss litt bort på parkeringsplassen, men med litt veiledning fra samboeren min kom vi oss på rett kjør igjen. På vei hjem gikk Larissa og daffet. Nesten ingen trekk i selen, selv om jeg forsøkte ulike måter å oppmuntre på, som klapp på rompa, smatting, litt forsiktig napping i kobbelet fremover, litt oppmuntrende ivrig prat. osv. Det minnet meg egentlig om å gå med Oda på slutten, men Oda gikk slik omtrent hele tiden. På vei til butikken var trekket i selen bra, så jeg mistenker hun bare ville vært lenger på butikken 🙂 Hun logrer og er fornøyd når selen tas frem og tres på, så det er ikke arbeidsviljen det står på.

Assistenten min tok med Larissa og Kira på tur mens jeg dro med foreldrene mine på kjøpesenter. Jeg tror nok hun koste seg stort. Når vi kom hjem igjen var det en logrende velkomstkomité som møtte oss. Hun var stedvis våt, så hun tok seg nok også en dukkert på turen.