Biltur

Nå har vi forflyttet oss lenger vest i Vest-Telemark. Det var en biltur på halvannen time. Larissa er som vanlig veldig avslappet i bilen og krøller seg sammen på gulvet. Oda pleide å sitte oppreist og jeg ble nesten sliten selv av å se på henne. Siden bilen var full av bagasje, lå Larissa foran mellom føttene mine. Det var i en periode ganske varmt i bilen og hun pustet veldig fort med munnen for det meste lukket. Jeg ble litt bekymret for at hun ikke fikk ventilert ut nok varme, men jeg tror ikke det var fare på ferde. Jeg hadde fin kontakt med henne hele tiden. Hun ble roligere i pusten når vi satte kald luft ned til henne.

Svigermor synes hun merker forskjell på Larissa nå sammenlignet med Larissa i desember 2009. I desember hadde jeg kun hatt Larissa i et par måneder, og hun virket mer urolig og rastløs. Denne gangen ligger hun rolig på gulvet og betrakter oss og følger med. I desember gikk hun mer rundt i huset og ventet på oss.

Våteksemet på Larissas venstre hofte er helt borte. Det samme er området oppå hodet, men det er fremdeles en del igjen under venstre øre og på høyre skulder. Jeg har sprayet henne på alle stedene hittil, men tror jeg kan kutte ut områdene som har blitt fine. Nå brukte jeg bare salven Fuciderm tre-fire dager, men jeg synes den ga bedre resultat på å få tørket ut eksemet enn hva Cortavance-sprayen gjør. Jeg vil nevne det for veterinæren når vi skal dit om halvannen uke. Hun klarer fint å beholde maten. Nå får hun maten fordelt utover tre måltider. Om en halv uke går vi tilbake til to måltider, slik vi pleier.

Ett svar til “Biltur”

  1. Flink reisehund det! Larissa høres ut til å ha funnet ut av ting og takle ting fint. Flink jente!
    Jeg synes også den salven fungerte fint da jeg fikk den. Mia sitt eksem grodde ekstremt bra med den. Sprayen du har fått, har jeg ikke forsøkt.

Det er stengt for kommentarer.