Larissa kan slappe av hvis un vil

Jeg hadde ikke anledning til å bli med ut på tur i skogen i går, men min assistent gikk tur med Larissa og Kira. Hun kunne fortelle at de hadde møtt en Boarder Collie som ikke ønsket å hilse på Larissa og Kira. Assistenten min hadde kotet inn flexilinen til Larissa og sa «rooolig» til Larissa og Larissa gikk fint forbi uten noe utfall mot den andre hunden. Det er bra.

Når jeg skulle hjem etter en avtale i dag, satt jeg og ventet på drosje. Det var blitt noe kluss med bestilling. Da satt vi like ved døren inn til lokalene og det gikk ganske mange mennesker inn og ut av denne døren. Larissa lå med sele på og det var en fin øvelse for henne. Hver gang hun lå helt stille når folk gikk forbi henne bare 10-20 cm unna, fikk hun mye verbal ros og litt kos og klapp. De to gangene hun reiste seg opp, sa jeg «nei» og fikk henne til å ligge igjen. Mot slutten la hun seg ned på siden og slappet ordentlig av. Jeg tok av henne selen, men noen sekunder etter at jeg hadde gjort det, kom SMS-en om at drosjen var på vei. Når vi sto ute og ventet på drosjen i et par minutter, la hun seg fint ned ved venstre foten min. Hun kan i hvert fall slappe av og det er godt å se.

Larissa var alene hjemme i et par timer. Jeg og familien min var ute i Åsane på jakt etter noe pent tøy å ha på når vi skal i barnedåp til minstegutt førstkommende helg. Jeg fant to pene skjørt og en fin overdel, men dyrt var det i den butikken…