Oppkast pga. selolje

Til frokost i går, var Larissa svært nølende til å spise frokosten sin. Hun fikk som vanlig råfôr med litt vann og litt olje. På torsdag begynte jeg med selolje, som det sies hundene skal ha bedre evne til å ta opp i kroppen enn vanlig lakseolje. Jeg kjøpte den av forhandleren jeg kjøper råfôret fra. Hun fikk det samme til middag i går, og hun spiste enda mer nølende. Hun reiste fra matfatet uten å ha spist opp alt. Det ble også klart, når min søsters samboer kom forbi, at hun faktisk hadde kastet opp mens hun spiste. Jeg forsøkte å ta litt tørrfôr sammen med vann og sette fremfor henne, for å se om det var appetitten som ikke stemte, men det tørrfôret slukte hun i seg med en gang. Min far foreslo at til frokost i dag kunne jeg forsøke å gi henne råfôr uten oljen og se hvordan det ble mottatt. Jeg ga henne råfôr uten seloljen og denne spiste hun med noenlunde god appetitt. Jeg tror rett og slett at hun har kastet opp av oljen som jeg begynte å gi henne på torsdag. Det var jo også i går tidlig på morgenen at hun første gang kastet opp. Det skal jo ikke være slik at hunden kaster opp av seloljen den får. Jeg kommer nok til å fortsette med Dr. Baddakys lakseolje fremover. Den skal jo også være det beste for hunder som har allergi.

Drypping av øynene til Larissa går fint. Min far er vant til å dryppe øyner, siden mine foreldre gjorde det to ganger daglig på meg som barn. De drar ned det nedre øyelokket og drypper en dråpe ned i der. Hun er ganske flink til å sitte stille, men hun kniper selvfølgelig igjen øynene.