Tur og kloklipp

I natt hadde Flex kastet opp igjen. Jeg må ha sovet såpass dypt at jeg ikke våknet av lydene. Jeg fant ikke annet enn slim på teppet og litt på gulvet, så jeg mistenker at det enten bare kom slim opp eller at han har spist opp sitt eget oppkast. Jeg antar at oppkastet skjer fordi han spiser ganske mye gress.

I dag fikk han løpe løs i skogen. Det var tydelig at han hadde mye energi å få ut. Han fikk raptus i blant og løp i sirkel og frem og tilbake i en rasende fart. Badet i myrvann og litt renere vann – typisk labrador. I dag møtte vi på en annen tispe på 9 år. Det var nok en blandingshund. Hun var langhåret og brun. En liten fin frøken. Flex innbydde til lek, men hun var ikke interessert. Da løp han istedenfor som en tulling i full fart frem og tilbake.

Larissa var glad i alle mennesker og hoppet opp på de. Dette var ikke alle så begeistret for. Flex overser voksne mennesker totalt og det er jeg glad for, men han er glad i små barn og barnevogner, og vil gjerne slikke de i ansiktet. Noen barn synes det er greit mens andre blir mer overrasket eller sjokkerte. Det er sjelden de blir redde… Assistenten min sier i fra når vi nærmer oss noen barn, slik at jeg kan ta Flex i kort line for å unngå hilsingen på barn.

Jeg og assistenten min var innom veterinærkontoret for å klippe klør. Flex var flink og logret til og med der han sto på veterinærbordet. Assistenten som klippet var flink. Det kostet 300 kr. – det synes jeg var dyrt, men jeg får jo også noen kroner i grunnstøønaden for å ha ham i tjeneste, og det skal bl.a. dekke fôr, kloklipp o.l.