Nytt kobbel og møtende hund

Jeg og asssistenten min gjorde noen raske ærender mens Flex var hjemme alene. Når jeg kom hjem, hadde jeg med et nytt kobbel til Flex. Det kan bli ganske langt, ca. 2 m., og det kan gjøres helt kort (1/2 m.). Det var et flott og slitesterkt kobbel og vil vare i mange hundeår til, men det kostet til gjengjeld 900 kr.! Men, men… Flex har fortjent det. Det kobbelet jeg har brukt til selen å lufte ham med den siste uken, har vært for kort og jeg tror ikke han ordentlig hhar fått roen på seg til å gjøre fra seg. Ulempen med et slikt kobbel er at han fort surrer det «på innsiden av en framfot osv.

I går, når vi jogget og gikk til treningssenteret, merket jeg i trekket på Flex at vi møtte på en annen hund. Jeg fikk Flex til å sitte. Den andre hunden bjeffet og snerret og eieren dro med seg hunden på andre siden av gaten. Mens Flex satt, fikk jeg ham til å fokusere på meg selv istedenfor den andre hunden. Jeg roste ham, klappet ham og ga ham et par godbiter. Jeg håper at en dag vil han synes at jeg er mer interessant enn den andre hunden, men mulig det er umulig å få til…