Lydighet og seletrening

Jeg våknet rundt 6-tiden i dag tidlig også. Etter frokost, gikk vi ut. Vi gikk litt landevei i sele, hadde lydighetsøvelser, lett innkalling og vi gikk hinderbane. Larissa var litt opptatt av å snuse den ene veien i hinderbanen og jeg ville gjerne gå bak henne, siden jeg visste at det var smalt og trangt der. På returen i hinderbanen var hun mer konsentrert, jeg konsentrerte meg på å gå vanlig i selen med hennes bakbein og ikke bak henne, og det gikk MYE bedre. Vi strevde litt med de stolpene som lå nede på bakken.Til sist hadde vi apportering. Larissa var relativrt flink, og 3. gangen gjorde hun det perfekt.

Etter lunsj tok vi hundene i sele, gikk landevei, passering av hund, passering av diverse improvisoriske hinder, innkalling av løs hund osv. Jeg synes Larissa klarer seg fint også her. Hun forsøker å gå på innsiden av hinder, men hun fant ut iblant at hun kunne g på utsiden. Hun var litt treig i innkalling, men det tror jeg at jeg hadde med meg å gjøre også. Jeg synes det er vanskelig å lage stemmen som om jeg blir spennende for hunden, så der har jeg noe å jobbe med…